LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn de oplossing als u even niet meer weet wat u aan iemand moet geven, met een cadeaubon zit u altijd goed. Ook als u geen tijd heeft of als u het juiste cadeau niet kunt vinden, bieden cadeaubonnen de oplossing. Een cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende bedragen. 
Staat uw bedrag er niet tussen? Stuur een e-mail met het verzoek en de hoogte van het bedrag. 

Filters

U heeft geen idee wat u moet geven als cadeau en geld vindt u niet zo origineel en leuk om te geven. De oplossing zijn dan cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn een soort waardebonnen waarmee de ontvanger zelf iets kan uitkiezen. Het leuke aan een cadeaubon is, is dat wanneer deze wordt uitgegeven diegene het idee heeft een cadeau gekregen te hebben. Bij geld is dit idee vaak minder, omdat geld vaak in de portemonnee verdwijnt en er meestal niet een ding van wordt gekocht. Cadeaubonnen moeten meestal in een keer besteed worden, de cadeaubonnen van LiL.nl niet. Deze kunt u besteden wanneer u wil en in hoeveel keer. Niet alleen leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen.