Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

5 producten

Cadeaubonnen zijn de oplossing als u even niet meer weet wat u aan iemand moet geven, met een cadeaubon zit u altijd goed. Ook als u geen tijd heeft of als u het juiste cadeau niet kunt vinden, bieden cadeaubonnen de oplossing. Een cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende bedragen. 
Staat uw bedrag er niet tussen? Stuur een e-mail met het verzoek en de hoogte van het bedrag. 

Meest verkocht arrow_drop_down

U heeft geen idee wat u moet geven als cadeau en geld vindt u niet zo origineel en leuk om te geven. De oplossing zijn dan cadeaubonnen. Cadeaubonnen zijn een soort waardebonnen waarmee de ontvanger zelf iets kan uitkiezen. Het leuke aan een cadeaubon is, is dat wanneer deze wordt uitgegeven diegene het idee heeft een cadeau gekregen te hebben. Bij geld is dit idee vaak minder, omdat geld vaak in de portemonnee verdwijnt en er meestal niet een ding van wordt gekocht. Cadeaubonnen moeten meestal in een keer besteed worden, de cadeaubonnen van LiL.nl niet. Deze kunt u besteden wanneer u wil en in hoeveel keer. Niet alleen leuk om te geven, maar ook erg leuk om te krijgen.