LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.Esschert Design
Curver PetLife
Biorb
Curver
Lex & Max
Wooff
Scruffs
Adori
Happy House
Beeztees
> Bekijk alle merken

Buiten woonaccessoires, stoelen, tafels en lampen kunt u bij LiL.nl ook terecht voor uw huisdier. Huisdieren horen natuurlijk ook bij het wonen en uw lifestyle. Daarom kunt u bij LiL.nl terecht voor zowel buiten producten voor uw huisdier als voor de verzorging voor uw paard. Ook biedt LiL.nl een breed assortiment aan leuke woonaccessoires die met dieren te maken hebben.

 

Huisdieren zijn er vandaag de dag vooral voor de gezelligheid. U kunt met ze spelen, trucs leren en ze lekker vertroetelen. Maar vroeger hadden huisdieren eigenlijk een heel andere functie. Huisdieren waren er niet alleen omdat ze zo gezellig en schattig zijn, maar ook om ongedierte buiten de deur te houden. Omdat katten en honden van huis uit altijd al goede jagers zijn geweest, waren het de ideale huisdieren in de middeleeuwen. Huisdieren horen er gewoon bij en maken van uw huis een thuis. U zult altijd een warm welkom krijgen van uw kat of hond. En LiL.nl zou LiL.nl niet zijn als ze niet alles zou verkopen op het gebied van wonen, huisdieren horen daar natuurlijk ook gewoon bij. Om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen, kunt u bij LiL.nl terecht voor de beste dierenproducten. Designmanden, speeltjes, maar ook voer en halsbanden.