Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Hondendekens

In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u hondendekens met verschillende kleuren en leuke printjes. Een hondendeken is bij LiL.nl verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Gebruik een hondendeken in de woonkamer, tuin, auto... Lees meer


In de online dierenwinkel van LiL.nl vindt u hondendekens met verschillende kleuren en leuke printjes. Een hondendeken is bij LiL.nl verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Gebruik een hondendeken in de woonkamer, tuin, auto of hondenbench en uw hond ligt heerlijk warm en zacht. Hondendekens zijn makkelijk te reinigen.

Voor hondeneigenaren is het altijd handig om een hondendeken in huis te hebben. Bij LiL.nl vindt u een ruim assortiment hondendekens. Zoekt u een grijs hondendeken, een zwart hondendeken, een groot hondendeken of een hondendeken voor in de bench. U vindt het allemaal bij LiL.nl; de online dierenwinkel voor de beste hondendekens.