LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Katten

Voor uw kat, kater of poes is er de Katten webshop. Een leuke webshop geheel gericht op producten voor katten. Een leuke kattenmand bijvoorbeeld, zodat uw lieftallig huisdier niet meer op de koude vloer hoeft te slapen. Ma... Lees meer


Voor uw kat, kater of poes is er de Katten webshop. Een leuke webshop geheel gericht op producten voor katten. Een leuke kattenmand bijvoorbeeld, zodat uw lieftallig huisdier niet meer op de koude vloer hoeft te slapen. Maar ook voor een echt kattenhuis of voor de verzorging van uw kat kunt u bij ons terecht. De katten webshop ideaal voor alle kattenliefhebbers en voorziet u van alle benodigdheden.

De katten webshop is er speciaal voor alle kattenliefhebbers en baasjes. De katten webshop van LiL.nl is de plek waar u al uw producten voor uw kat of poes kunt vinden. Van de leukste en zachte manden tot de leukste accessoires en de verzorging van uw huisdier, bij LiL.nl vindt u het allemaal. De katten webshop behoord bij de website Woefenhinnik.nl, maar sinds kort hoort de katten webshop ook bij LiL.nl. Uw huisdier hoort toch immers ook bij uw lifestyle? En LiL.nl zou LiL.nl niet zijn als zij niet alles zou verkopen op het gebied van wonen en lifestyle en daar valt natuurlijk ook uw huisdier onder. LiL.nl is dol op dieren en houdt er van om uw kat eens even lekker in het zonnetje te zetten.