LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Vogels

Vogels in de tuin zijn altijd leuk, of dat nou in de herfst, winter, lente of zomer is, dat maakt natuurlijk niets uit. Zo nu en dan wordt er gezegd dat u de vogels alleen mag bijvoeren in de winter, maar dit is niet zo. U ... Lees meer


Vogels in de tuin zijn altijd leuk, of dat nou in de herfst, winter, lente of zomer is, dat maakt natuurlijk niets uit. Zo nu en dan wordt er gezegd dat u de vogels alleen mag bijvoeren in de winter, maar dit is niet zo. U kunt het hele jaar door de vogels voeren. Door de vogels het hele jaar te voeren, overleven er alleen maar meer vogels de winter en dat is natuurlijk wat we willen. Er zijn in Nederland veel verschillende vogels en iedere vogel heeft zo zijn favoriete maaltijd. Door de vogelproducten van LiL.nl lokt u alle vogels naar uw tuin en word het een gezellige boel! De vogelhuisjes bieden de vogels een heerlijke broed- en slaapplaats, de voederhuisjes een plekje om te eten en de vogelbadjes om zich lekker even op te frissen. Vogels in de tuin, krijgt u door de producten van LiL.nl.

Help de vogels in de tuin overwinteren met de vogelproducten van LiL.nl. Help de vogels aan reserves voor de winter door ze bij te voeren met behulp van de vogelvoederhuisjes. Maar ook in de zomer zal de vogel graag komen om een hapje mee te pikken. De vogelhuisjes zullen in de winter genoeg bescherming bieden, maar kunnen in de lente ook dienen om een nest in te bouwen.