Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Vergadertafels

Vergadertafels

13 producten

Vergadertafels zijn de lichtpuntjes in ellenlange vergaderingen. Want hoe je het went of keert een vergadering is niet altijd even leuk. Gelukkig biedt dan een mooie vergadertafel de oplossing. Geniet van het materiaal va... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Vergadertafels zijn de lichtpuntjes in ellenlange vergaderingen. Want hoe je het went of keert een vergadering is niet altijd even leuk. Gelukkig biedt dan een mooie vergadertafel de oplossing. Geniet van het materiaal van de vergadertafels, maar vooral het gemak. Een vergadertafel moet niet al te groot zijn voor de ruimte, maar dat komt gelukkig door de ruime keuze goed.

Op LiL.nl kunt u naast alle verschillende bureau accessoires ook terecht voor kantoormeubilair. U vindt hier onder andere een ruim assortiment aan bureaustoelen in alle soorten, maten en kleuren, bureaus voor op kantoor en in de studeerkamer van uw kind en vergaderstoelen van bekende merken als Woood en Zuiver. Op deze pagina kunt u terecht voor alle vergadertafels van LiL.nl. De vergadertafels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en in allerlei kleuren. Ook zijn de vergadertafels verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Zo is er voor ieder wat wils! Kijk daarom gerust even rond en zie hier het ruime aanbod aan alle soorten vergadertafels van merken als Zuiver, Woood en HK Living.