Contact

Binnen 48 uur reactie.

* verplicht

Veelgestelde vragen

Deskundig advies van onze experts.

Wanneer het product bij ons op voorraad is en u voor 17:00 uur besteld, versturen wij van zondag t/m vrijdag de bestelling dezelfde dag nog.

De levertijd wordt per product aangegeven op de productpagina. Producten die met de pakketpost kunnen worden verstuurd, worden dezelfde dag nog verzonden en kunt u (als het verzendproces gaat zoals het zou moeten gaan) de volgende dag verwachten (zaterdag uitgesloten). Grote pakketten die niet met pakketpost meekunnen in verband met grootte of breekbaarheid verzenden wij met onze partner Transmission. Wij bieden dit (voor 17 uur besteld) dezelfde dag aan. Zij hanteren 2 werkdagen na bestelling voor het versturen. U ontvangt de ochtend van de levering een email van Transmission hoe laat zij die dag komen. 

Mocht deze tijd verstreken zijn en u heeft nog geen verzendbevestiging gehad via de email, neem dan even contact met ons op.

De bezorgdiensten zijn met de Kerst en tijdens Oud en Nieuw gesloten. In onderstaande overzicht kunt u zien wanneer u uw pakket kan verwachten, als u deze tijdens de feestdagen besteld. 

Kleine paketten (PostNL):
 

Besteldatum
 
Bezorgdatum
 
24, 25 & 26 december 27 december
31 december  2 januari

Grote paketten (Transmission):
 

Besteldatum
 
Bezorgdatum
 
21 t/m 27 december vanaf 28 december
28 december t/m 1 januari     vanaf 2 januari

Om uw product te retourneren verwijs ik graag door naar onze pagina hierover: Retourbeleid

Kleine pakketten met een maximale omvang van 175cm x 778cm x 58 cm en een maximaal gewicht van 30 kilo worden bezorgd door PostNL. Grote pakketten worden verzonden met TransMission. Voor meer informatie zie: Verzending

Meer vragen Stel een vraag