LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.Calex
House Doctor
VITA
Zenza
Zuiver
Le Studio
Philips
Cabin Living
Leitmotiv
KS Verlichting
> Bekijk alle merken

Een huis zonder verlichting is donker.. En een huis zonder lampen is sfeerloos. Daarom willen wij bij LiL.nl dat u lampen in huis heeft die bij uw karakter en woonstijl passen. Want de juiste verlichting, geeft het echte thuiskomen gevoel, en wij bij LiL.nl begrijpen dat. Bekijk onze meest aantrekkelijke categorieën: Hanglampen, Vloerlampen, Wandlampen, Tafellampen en Plafondlampen.

Lampen, Lampen en nog eens Lichtbronnen.

LiL.nl is trots op zijn lampen categorie. Ons assortiment lampen is zo geselecteerd dat u voor elke woonruimte een geschikte lamp kunt vinden. Naast ons ruime en aantrekkelijke aanbod in lampen beheren wij ook een grote collectie lichtbronnen waardoor u bij aankoop van een nieuwe lamp direct de juiste lichtbron erbij kan bestellen. Bekijk de bundelaanbieding waar u een lichtbron en lamp met één klik in uw winkelmandje kunt leggen. Elke lamp heeft een eigen karakter en sfeer, met een juiste lichtbron kunt u uw lamp iets extra’s meegeven. Gaat uw voor een functionele of sfeervolle lichtbron..? Verlicht uw zoektocht door bij LiL.nl te slagen.

 

Top Merken.

Het assortiment van LiL.nl bestaat uit design merken. Zo weten wij zeker dat u de nieuwste en mooiste trends kunt volgen. Bekijk onze design merken op LiL.nl
Bekijk Design uit eigen land met Urban Interiors, Zuiver, Zenza, It’s About RoMi, HK Living en Light & Living.
Verlicht uw woning met een Scandinavisch Design van Vita, House Doctor, Hubsch, Nordal en Bloomingville.
Of liever een Internationaal Design van Searchlight, Kare Design, LaForma en Leitmotiv.

 

Wij staan voor u klaar.

Mocht u uw een lamp gevonden hebben die helemaal bij uw woonstijl past, maar u bezit nog over een aantal vraagtekens óf u mist een cruciale specificatie / foto om een juist indruk van de gewenste lamp te krijgen.. Neem dan contact met ons op voor advies en kennis over uw nieuwe aankoop. Zo willen wij u helpen met het verlichten van uw leven ;-)

Lampen van lil lampen van lil