Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Lampen

Nieuwste Lampen collectie


> Bekijk alle merken

Een huis zonder verlichting is donker.. En een huis zonder lampen is sfeerloos. Daarom willen wij bij LiL.nl dat u lampen in huis heeft die bij uw karakter en woonstijl passen. Want de juiste verlichting, geeft het echte thuiskomen gevoel, en wij bij LiL.nl begrijpen dat. Bekijk onze meest aantrekkelijke categorieën: Hanglampen, Vloerlampen, Wandlampen, Tafellampen en Plafondlampen.

Lampen, Lampen en nog eens Lichtbronnen.

LiL.nl is trots op zijn lampen categorie. Ons assortiment lampen is zo geselecteerd dat u voor elke woonruimte een geschikte lamp kunt vinden. Naast ons ruime en aantrekkelijke aanbod in lampen beheren wij ook een grote collectie lichtbronnen waardoor u bij aankoop van een nieuwe lamp direct de juiste lichtbron erbij kan bestellen. Bekijk de bundelaanbieding waar u een lichtbron en lamp met één klik in uw winkelmandje kunt leggen. Elke lamp heeft een eigen karakter en sfeer, met een juiste lichtbron kunt u uw lamp iets extra’s meegeven. Gaat uw voor een functionele of sfeervolle lichtbron..? Verlicht uw zoektocht door bij LiL.nl te slagen.

 

Top Merken.

Het assortiment van LiL.nl bestaat uit design merken. Zo weten wij zeker dat u de nieuwste en mooiste trends kunt volgen. Bekijk onze design merken op LiL.nl
Bekijk Design uit eigen land met Urban Interiors, Zuiver, Zenza, It’s About RoMi, HK Living en Light & Living.
Verlicht uw woning met een Scandinavisch Design van Vita, House Doctor, Hubsch, Nordal en Bloomingville.
Of liever een Internationaal Design van Searchlight, Kare Design, LaForma en Leitmotiv.

 

Wij staan voor u klaar.

Mocht u uw een lamp gevonden hebben die helemaal bij uw woonstijl past, maar u bezit nog over een aantal vraagtekens óf u mist een cruciale specificatie / foto om een juist indruk van de gewenste lamp te krijgen.. Neem dan contact met ons op voor advies en kennis over uw nieuwe aankoop. Zo willen wij u helpen met het verlichten van uw leven ;-)