LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Industriële lampen

Industriële lampen hebben een stoer uiterlijk en worden meestal gemaakt van aluminium of metaal. Ze worden ook wel industrielampen of fabriekslampen genoemd. Vaak zijn grote schroeven, klemmen of scharnieren... Lees meer

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Kleur

Industriële lampen hebben een stoer uiterlijk en worden meestal gemaakt van aluminium of metaal. Ze worden ook wel industrielampen of fabriekslampen genoemd. Vaak zijn grote schroeven, klemmen of scharnieren zichtbaar, wat de lamp juist die robuuste uitstraling geeft. De industriële hanglampen worden veelal boven de eettafel gehangen, maar ook in de zithoek of boven het bed komen ze goed tot hun recht. Op zoek naar een vloerlamp in dezelfde stijl? Ook industriële vloerlampen kunt u op deze pagina vinden.