LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Authentic Models

De ontwerpen van Authentic Models komen voort uit een grote interesse in en kennis over voorwerpen uit de afgelopen eeuwen. Authentic Models produceert onder andere modellen gebaseerd op ontwerpen uit de... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur

De ontwerpen van Authentic Models komen voort uit een grote interesse in en kennis over voorwerpen uit de afgelopen eeuwen. Authentic Models produceert onder andere modellen gebaseerd op ontwerpen uit de tijd van de ontdekkingsreizen, maritieme geschiedenis en cartografie. De producten zijn bijzonder divers, van stoelen tot klokken, landkaarten, schilderijen en schaaktafels. Authentic Models is op zoek naar unieke objecten waarvan zij graag de verhalen delen met anderen.