LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Corby broekpers

Broekpersen van Corby zijn een luxe voor in huis, met een Corby broekpers heeft u gegarandeerd kreukvrije broeken. Broekpersen, ook wel elektrische persen genoemd, van Corby zijn een gemak voor in huis, waarmee u in een hando... Lees meer


Broekpersen van Corby zijn een luxe voor in huis, met een Corby broekpers heeft u gegarandeerd kreukvrije broeken. Broekpersen, ook wel elektrische persen genoemd, van Corby zijn een gemak voor in huis, waarmee u in een handomdraai nette broeken krijgt. De broekpersen van Corby zullen uw slaapkamer een unieke en bijzondere charme geven met een luxieus tintje.

 

Tachtig jaar geleden begon het Britse Corby of Windsor met het maken van producten voor hotels. Een product dat in de loop der jaren veel internationale aanzien heeft verworven is de broekpers van Corby of Windsor. Dit komt mede door de betrouwbare en goede reputatie van Corby. De broekpersen van Corby of Windsor zijn daarnaast van het hoogste niveau en van een betrouwbare kwaliteit. Internationale klanten, als Hilton, Marriott en Intercontinental, zijn helemaal weg van de broekpersen van Corby. Corby of Windsor heeft een breed assortiment aan broekpersen, welke allemaal zijn gemaakt van het mooiste en beste materiaal. De broekpers van Corby wordt ook wel de Rolls Royce onder de broekpersen genoemd. 
 
Toen de broekpers net was uitgevonden, was het vooral een product voor zakenmensen uit een hogere klasse die overnachtten in luxe hotels tijdens werkbezoeken. Gekreukte broeken werden in die tijd door zakenmannen geassocieerd met drie sterren hotels, koffiemelk en zandkoekjes. Had een broek veel kreukels dan had die persoon minder succes dan iemand met een broek zonder kreukels. Broekpersen waren namelijk een luxe, die alleen in vier- of vijfsterren hotels te vinden waren. 
 
Nu is de broekpers niet alleen maar voor in vier- of vijfsterren hotels. Ook voor u is er de broekpers. Met een broekpers heeft u in een handomdraai nette, kreukvrije broeken. U bereikt met een broekpers hetzelfde resultaat als wanneer u uw broek naar de stomerij brengt. De eerste Corby broekpers in 1930 ziet er heel anders uit dan de huidige broekpers. Sinds de jaren 60 zijn de broekpersen elektrisch geworden en op dit moment zijn broekpersen ook voorzien van een ingebouwde timer en thermostaat om oververhitting te voorkomen. Broekpersen van deze tijd zijn niet alleen voor zakenmensen, maar voor iedereen die houdt van kreukvrije en nette broeken. 
 
Vandaag de dag is de Corby broekpers een luxe voor in huis. Corby heeft een uitgebreide collectie, waar u optimaal van zal genieten.