LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kek Amsterdam

Bij KEK Amsterdam vindt u de meest originele muurdecoratie. Het Amsterdamse merk wordt gerund door twee broers en één zus en samen zijn ze verantwoordelijk voor de razende populariteit van het merk. Bij K... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur

Bij KEK Amsterdam vindt u de meest originele muurdecoratie. Het Amsterdamse merk wordt gerund door twee broers en één zus en samen zijn ze verantwoordelijk voor de razende populariteit van het merk. Bij KEK Amsterdam vindt u een uitgebreide collectie muurstickers voor in de kinderkamer, behang voor door het hele huis, behangranden en houten schilderijen. De ontwerpen van KEK Amsterdam zijn altijd net even anders en worden gemaakt met ontzettend veel liefde voor designs. Hierdoor zijn de producten altijd verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig. Met een ontwerp van KEK Amsterdam weet u zeker dat u product in huis haalt van hoogwaardige kwaliteit dat uw huis zal opfleuren!