LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kitchen Trend collectie

Nieuwste Kitchen Trend collectie collectie


Kitchen Trend collectie

Kitchen Trend is een hip en trendy merk met allerlei keuken- en interieuraccessoires, zoals krukjes, bankjesetageres, kapstokken, snijplanken, rekken en opbergtonnen. De meeste accessoires zijn in allerlei vrolijke kleuren leverbaar. De producten van Kitchen Trend zijn erg vriendelijk geprijsd en worden gemaakt van stevige, stoere materialen. Denk hierbij aan gebrand vurenhout, metaal of steigerhout. Van deze producten kunt u dus jarenlang genieten!

De producten van Kitchen Trend brengen kleur in uw interieur. De meeste producten hebben een stoer of industrieel uiterlijk, zoals de metalen bankjes en de matalen krukjes. Ook voor kinderen heeft Kitchen Trend een verrassend assortiment. Kijk bijvoorbeeld eens bij de spaarpotten. Ze zijn in allerlei kleuren en vormen verkrijgbaar. Ook voor het opbergen van losse spullen heeft Kitchen Trend de meest ideale producten, namelijk opbergzakken van gerecycled papier en stevige, metalen opbergtonnen. Opgeruimd staat netjes! Met de interieuraccessoires van dit eigentijdse merk kunt u iedere ruimte in huis gezellig maken.