LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Kitchen Trend trapjes

De houten keukentrapjes van Kitchen Trend zijn handig, klein en makkelijk op te bergen. Een handig houten trapje voor de kinderen en te gebruiken als opstaptrap. Of het nou een trap van hout is, een trapje of zelf trapjes zijn, deze (keuken) trap is een handige hulp in en om het huis. De (Keuken) Trapjes zijn er in het wit, zwart, grijs en bruin.

Filters
Prijs
Kleur

Trapjes zijn er in soorten en maten. De trapjes die u hier kunt vinden van het merk Kitchen Trend zijn naast erg handige trapjes, vooral trendy en leuke trapjes voor in huis. Een Kitchen Trend trapje is ideaal voor gebruik in en rond het hele huis. Kitchen Trend trapjes maken u net wat langer, zodat u gemakkelijker ergens bij kunt. Bij de suikerpot op de bovenste plank, de plafondlamp aan het plafond en om die schaal bovenop de kast te pakken. Kitchen Trend trapjes zijn daarnaast een mooi woonaccessoire. Bij geen gebruik kunt u op een Kitchen Trend trapje een mooie plant of vaas zetten, zo is dit Kitchen Trend trapje multifunctioneel.