Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Kitchen Trend trapjes

Kitchen Trend trapjes

3 producten

De houten keukentrapjes van Kitchen Trend zijn handig, klein en makkelijk op te bergen. Een handig houten trapje voor de kinderen en te gebruiken als opstaptrap. Of het nou een trap van hout is, een trapje of zelf trapjes zijn, deze (keuken) trap is een handige hulp in en om het huis. De (Keuken) Trapjes zijn er in het wit, zwart, grijs en bruin.

Meest verkocht arrow_drop_down

Trapjes zijn er in soorten en maten. De trapjes die u hier kunt vinden van het merk Kitchen Trend zijn naast erg handige trapjes, vooral trendy en leuke trapjes voor in huis. Een Kitchen Trend trapje is ideaal voor gebruik in en rond het hele huis. Kitchen Trend trapjes maken u net wat langer, zodat u gemakkelijker ergens bij kunt. Bij de suikerpot op de bovenste plank, de plafondlamp aan het plafond en om die schaal bovenop de kast te pakken. Kitchen Trend trapjes zijn daarnaast een mooi woonaccessoire. Bij geen gebruik kunt u op een Kitchen Trend trapje een mooie plant of vaas zetten, zo is dit Kitchen Trend trapje multifunctioneel.