LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Plumen

Plumen lampen zijn designlampen die je zelf kan combineren of samenstellen. Een Plumenlamp is misschien wat prijziger dan een standaard spaarlamp, is de lampenkamp daarin tegen weer goedkoper zodat je een mooie set hebt vo... Lees meer


Plumen lampen zijn designlampen die je zelf kan combineren of samenstellen. Een Plumenlamp is misschien wat prijziger dan een standaard spaarlamp, is de lampenkamp daarin tegen weer goedkoper zodat je een mooie set hebt voor een scherpe prijs. Een Plumen lamp gebruikt 80% minder stroom en gaat maar liefst 8 keer langer mee dan een standaard spaarlamp. Bekijk alle onderdelen van Plumen en stel je lamp samen!