LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.SenS-line

Sens Line Tuinstoelen

De tuinstoelen zijn gemaakt van hout of aluminium met een dusdanige kwaliteit dat je hier lang plezier van zult hebben. De tuinstoel Jumbo Canadian is één van de populairste in zijn klasse wat betreft tuinstoelen. Deze tuinstoel is leverbaar in 5 verschillende kleuren. De tuinstoelen van Sens zijn afgewerkt en voorzien van de nodige informatie bij het zelf in elkaar zetten. Ben je opzoek naar een trendy tuinstoel of een ontspannen loungestoel Sens Line heeft het!

Tuinbanken van Sens

Voor elke stijl tuin heeft Sens Line een passende tuinbank. Met meer dan 30 verschillende tuinbanken gemaakt van hout of aluminium is het aanbod ruim te noemen. Bekende banken van Sens zijn de Sipora, Toulouse en de Brighton. Alle Sens Line Tuinbanken worden geleverd met de nodige informatie voor zelfbouw.

Sensline tuinbank