LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Umbra collectie

Nieuwste Umbra collectie collectie


Umbra collectie

Design is onze ziel. Origineel ontwerp is de core-business van Umbra's filosofie. Het is hoe het merk continuïteit en een langdurige relatie met de klant onderhoud. Het Umbra team heeft een frisse collectie vol met dynamische ontwerpen die unieke oplossingen bieden en alledaags gemak vergroten.

De oorsprong van het woonaccessoires merk Umbra vond zo'n 30 jaar geleden plaats. Oprichter Paul Rowan kon maar geen mooi gordijn voor zijn ramen in zijn nieuwe appartement vinden. Dus maakte hij er zelf maar één! En anderen vonden het leuk! Al snel ging hij samenwerken met zijn beste vriend Les Mandelbaum, en zo werd het super leuke merk Umbra geboren. De naam Umbra heeft het merk te danken aan zijn allereerste ontwerp. Het gordijn dat hij maakte voor in zijn nieuwe appartement. Umbra betekent namelijk schaduw in het latijn. Sinds die tijd is Umbra gegroeid tot één van de bekendste en onmisbare merken op het gebied van woonaccessoires voor in huis. Het merk staat voor moderne, originele, en betaalbare ontwerpen voor in ieder huis.