LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Viva Scandinavia collectie

Haal de Scandinavische sferen in huis met het eigentijdse merk Viva Scandinavia. De producten zijn eenvoudig en functioneel, maar ook innovatief! Echte hebbedingen dus. Dit lifestyle merk biedt een ruim assortiment met handige accessoires voor in de keuken en op tafel. Viva Scandinavia is betaalbaar en het zijn ook nog eens echte design must haves. Haal nog voor morgen het Scandinavische sfeertje in huis!


Met het woonaccessoiremerk Viva Scandinavia laat u de Scandinavische sferen helemaal terugkomen in uw interieur. Dus bent u ook zo dol op Noorwegen, Zweden en Finland? De natuur en de cultuur? Dan is dit merk de uitkomst. Dit merk is gericht op lifestyle, het ontwerpt en ontwikkelt dan ook de beste producten die passen binnen het dagelijks leven van ieder gezin. Dit unieke merk kenmerkt zich door de eenvoudige en functionele vormen. Deze twee punten vormen dan ook de kern en de basis van dit Scandinavische merk. Haal het Scandinavische gevoel in huis met de producten van Viva Scandinavia. LiL.nl gaat vandaag de dag ook voor het Scandinavische gevoel. Hier vindt u de beste producten van Viva Scandinavia.