LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Wesco collectie

Nieuwste Wesco collectie collectie


Wesco collectie

De producten van Wesco zijn stuk voor stuk bijzondere producten. Wesco is vooral een merk dat bekend staat om de goede kwaliteit, het materiaalgebruik en niet te vergeten de opvallende kleuren. Met een van de producten van Wesco in huis is het altijd feest. Jarenlang kunt u genieten van een prachtig rode broodtrommel, een groene prullenbak en een oranje rolhouder. De collectie van Wesco is gemaakt om van te houden en van te genieten. Jarenlang!

Wesco is een familieberijf van Westermann en Co GmbH en is opgericht in 1867 in Sauerland. Wesco staat voor de moderne industrie, fabricage maar dan in een klassiek jasje. De producten van Wesco komen tot stand door de combinatie van excellente Duitse kwaliteit, exclusief design en high tech functionaliteit. Sinds 2002 opereert Wesco ook in het buitenland. Wesco international verkoopt zijn producten nu ook in Nederland en andere landen binnen en buiten europa. Het aantal landen blijft nog steeds groeien. Wesco ontwikkeld huishoudelijke producten die jarenlang meegaan vanwege het bijzondere design. Klassiek wordt met modern gecombineerd waardoor de producten in iedere interieurstijl passen.