LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Wolf Garten collectie

Nieuwste Wolf Garten collectie collectie


Wolf Garten collectie

Wolf Garten is het merk dat alles heeft voor in de tuin. Of u nu alleen de heg gaat snoeien of het gras gaat maaien, Wolf Garten weet er wel raad mee. Alle producten van Wolf Garten zijn voorzien van de laatste technische snufjes, dus bang zijn dat de producten niet veilig zijn is totaal niet nodig. Wolf Garten is te herkennen aan de geel met rode producten die voor jarenlang plezier kunnen zorgen in uw tuin. 

Wolf Garten produceert ieder stukje tuingereedschap wat maar niet weg te denken is uit de gereedschapskist bij u in de schuur. Alle gereedschaptools van Wolf Garten zijn te herkennen aan de felle rode en gele kleuren. Het tuingereedschap verlicht het werken in de tuin en maakt het u gemakkelijk. Uw tuin is zo weer zomerproof met het tuingereedschap van Wolf Garten. Inmiddels staan de felle kleuren rood en geel al bijna 80 jaar voor Wolf Garten en bovenal voor vooruitstrevende technieken. Grondlegger August Wolf vond het allereerste tuingereedschap uit; de veldhak, opnieuw uit. Hiermee begon het succes verhaal van dit tuingereedschapmerk. In 1922 begon zijn ijzerwarenfabriek over op het produceren van handgereedschap voor het boerenbedrijf.