LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zenza hanglampen

Met de Arabische Zenza hanglampen waant u zich in een land met sprookjesachtige sferen, een Oosterse Zenza hanglamp geeft uw interieur een fantastische sfeer. Zenza hanglampen zijn voorzien van kleine gaatjes die een mooi ... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

Met de Arabische Zenza hanglampen waant u zich in een land met sprookjesachtige sferen, een Oosterse Zenza hanglamp geeft uw interieur een fantastische sfeer. Zenza hanglampen zijn voorzien van kleine gaatjes die een mooi licht doorlaten. Met een lamp van Zenza waant u zich in de authentieke Arabische sferen op een van de vele bazaars waar mooie handgemaakte producten u tegemoet komen.  

Zenza hanglampen worden gemaakt van koperplaat. Niet het materiaal van de Arabische Zenza lampen maken de hanglampen zo uniek, maar het met de handgeslagen gaatjespatroon is wat de Oriëntaalse Zenza hanglampen zo bijzonder maakt. Dit gaatjespatroon zorgt ervoor dat er prachtig licht door de Oosterse Zenza lampen schijnt en er een sprookjesachtig lichtschouwspel ontstaat. Uw interieur wordt met de Arabische Zenza hanglampen omgetoverd in een Oosters paradijs. Afhankelijk van welke lamp u in een Zenza hanglamp plaatst, krijgt u de gewenste sfeer. Voor het mooiste effect wordt een transparante gloeilamp of halogeenlamp van 40 Watt aanbevolen. Wanneer u een matte gloeilamp in de Zenza hanglamp plaatst, krijgt u een zacht effect. De Zenza hanglampen zijn niet alleen geschikt voor gloeilampen, maar ook spaarlampen kunnen in de fitting van de Oosterse Zenza hanglampen.