LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zenza plafonnieres

Zenza plafonnières zijn geïnspireerd op de Oosterse kunsten. De gaatjespatronen in de plafonnières laten een sfeervol licht door dat wordt weerspiegeld op de muren. Elke Zenza lamp is uniek, omdat alle... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

Zenza plafonnières zijn geïnspireerd op de Oosterse kunsten. De gaatjespatronen in de plafonnières laten een sfeervol licht door dat wordt weerspiegeld op de muren. Elke Zenza lamp is uniek, omdat alle lampen met de hand gemaakt worden. Dit geeft elke plafonnière een eigen karakteristieke uitstraling. 

Een Zenza plafonnière is een juweeltje voor aan het plafond. Wat een Zenza plafonnière onderscheidt van andere plafonnières is vooral de schoonheid. Een Zenza plafonnière is met de hand gemaakt, dit gebeurt niet in Nederland, maar in het warme Egypte. Hier maken vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van gaatjeslampen met veel liefde en passie de Zenza plafonnières. Een Zenza plafonnières is dan ook niet een dertien in een dozijn lamp, maar een bijzondere plafonnière. Elke Zenza plafonnière is net even anders en daardoor uniek. De Zenza plafonnières verschillen niet al te erg, dus voor een betoverend effect kunt u gerust enkele Zenza plafonnières naast elkaar hangen. Een Zenza plafonnière is niet alleen sprookjesachtig voor boven de eettafel, maar ook in de slaapkamer of hal zorgt een Zenza plafonnière voor veel sfeer.