Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Zenza plafonnieres

Zenza plafonnieres

10 producten

Zenza plafonnières zijn geïnspireerd op de Oosterse kunsten. De gaatjespatronen in de plafonnières laten een sfeervol licht door dat wordt weerspiegeld op de muren. Elke Zenza lamp is uniek, omdat alle... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Zenza plafonnières zijn geïnspireerd op de Oosterse kunsten. De gaatjespatronen in de plafonnières laten een sfeervol licht door dat wordt weerspiegeld op de muren. Elke Zenza lamp is uniek, omdat alle lampen met de hand gemaakt worden. Dit geeft elke plafonnière een eigen karakteristieke uitstraling. 

Een Zenza plafonnière is een juweeltje voor aan het plafond. Wat een Zenza plafonnière onderscheidt van andere plafonnières is vooral de schoonheid. Een Zenza plafonnière is met de hand gemaakt, dit gebeurt niet in Nederland, maar in het warme Egypte. Hier maken vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van gaatjeslampen met veel liefde en passie de Zenza plafonnières. Een Zenza plafonnières is dan ook niet een dertien in een dozijn lamp, maar een bijzondere plafonnière. Elke Zenza plafonnière is net even anders en daardoor uniek. De Zenza plafonnières verschillen niet al te erg, dus voor een betoverend effect kunt u gerust enkele Zenza plafonnières naast elkaar hangen. Een Zenza plafonnière is niet alleen sprookjesachtig voor boven de eettafel, maar ook in de slaapkamer of hal zorgt een Zenza plafonnière voor veel sfeer.