LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zenza tafellampen

De Zenza tafellamp is gebaseerd op Egyptische kunst. De Arabische lampen brengen een sfeervol effect in huis. Het unieke gaatjespatroon zorgt daarvoor. Alle lampen van Zenza zijn met de handgemaakt. Dit maakt elke kap un... Lees meer

Filters
Categorie
Prijs
Kleur
Model

De Zenza tafellamp is gebaseerd op Egyptische kunst. De Arabische lampen brengen een sfeervol effect in huis. Het unieke gaatjespatroon zorgt daarvoor. Alle lampen van Zenza zijn met de handgemaakt. Dit maakt elke kap uniek en anders. De kunstenaars van Zenza hebben oude technieken gebruikt voor lampen die goed in het hedendaagse interieur passen.

Zenza tafellampen hebben net als alle andere lampen van Zenza een prachtig gaatjespatroon. De karakteristieke Zenza tafellampen zijn prachtige lampen die niet alleen functioneel licht geven, maar vooral sfeerlicht. Juist die sprookjesachtige sfeerverlichting geeft elke ruimte een warme en gezellige uitstraling. Zenza tafellampen zijn niet zomaar geproduceerd in Egypte, maar door het bedrijf Zenza dat de levensstandaard in Egypte en andere landen probeert te verbeteren. Zenza is een bedrijf met passie en dat met veel zorg met de lampen om gaat, een Zenza tafellamp is dan ook meer dan een lichtgevend object alleen. Behorend bij een Zenza tafellamp is vooral een aangename sfeer die u met een Zenza tafellamp in huis haalt.