Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Zenza tafellampen

Zenza tafellampen

28 producten

De Zenza tafellamp is gebaseerd op Egyptische kunst. De Arabische lampen brengen een sfeervol effect in huis. Het unieke gaatjespatroon zorgt daarvoor. Alle lampen van Zenza zijn met de handgemaakt. Dit maakt elke kap un... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

De Zenza tafellamp is gebaseerd op Egyptische kunst. De Arabische lampen brengen een sfeervol effect in huis. Het unieke gaatjespatroon zorgt daarvoor. Alle lampen van Zenza zijn met de handgemaakt. Dit maakt elke kap uniek en anders. De kunstenaars van Zenza hebben oude technieken gebruikt voor lampen die goed in het hedendaagse interieur passen.

Zenza tafellampen hebben net als alle andere lampen van Zenza een prachtig gaatjespatroon. De karakteristieke Zenza tafellampen zijn prachtige lampen die niet alleen functioneel licht geven, maar vooral sfeerlicht. Juist die sprookjesachtige sfeerverlichting geeft elke ruimte een warme en gezellige uitstraling. Zenza tafellampen zijn niet zomaar geproduceerd in Egypte, maar door het bedrijf Zenza dat de levensstandaard in Egypte en andere landen probeert te verbeteren. Zenza is een bedrijf met passie en dat met veel zorg met de lampen om gaat, een Zenza tafellamp is dan ook meer dan een lichtgevend object alleen. Behorend bij een Zenza tafellamp is vooral een aangename sfeer die u met een Zenza tafellamp in huis haalt.