LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Zenza wandlampen

Voor dromerige avonden en sfeervolle middagen zijn er de Zenza wandlampen, een Zenza wandlamp is zowel mooi met of zonder licht aan. Door de kleine gaatjes in de Zenza wandlampen die er met de hand zijn ingeslagen, schijnt... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Model

Voor dromerige avonden en sfeervolle middagen zijn er de Zenza wandlampen, een Zenza wandlamp is zowel mooi met of zonder licht aan. Door de kleine gaatjes in de Zenza wandlampen die er met de hand zijn ingeslagen, schijnt helder en zacht licht. Zenza wandlampen zijn door hun Oosterse uitstraling overal in huis gezellig: aan de wand in de woonkamer, boven het bed en zelfs het kleinste kamertje van het huis wordt gezellig met een Zenza wandlamp. 

Wandlampen zijn ideaal voor op iedere plek in het huis, zelfs in kleine hoekjes en niches. Wandlampen nemen namelijk weinig ruimte in, maar geven toch die sfeervolle uitstraling. Daarnaast zijn de Zenza wandlampen gespecialiseerd in het decoreren van uw woning. De fraaie uitstraling van de Zenza lamp zorgt ervoor dat uw muren niet zo saai meer zijn. Dankzij de oosterse uitstraling van deze handgemaakte design lampen ontstaat er een sprookjesachtige sfeer in uw woon- of slaapkamer. De lampen worden met de hand en veel zorg in Egypte gemaakt. Geen enkele Zenzalamp zal dan ook exact hetzelfde zijn. Ze zijn stuk voor stuk uniek en een plaatje voor aan de muur. Zenza is on the way to fair trade; ze proberen het leven van de boeren in Egypte te verbeteren. Dit punt maakt de Zenza wandlampen alleen nog maar meer bijzonder en geeft ze een nog krachtigere boodschap.