LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Dressboys.nl op oleuk.nl

Dressboys.nl op oleuk.nl

Dressboys.nl (van LiliansHouse) staat op oleuk.nl.

Wie of wat is Oleuk.nl

Een dagelijkse verrassing in je mailbox. Grappige gadgets, opvallende sites, lekkere culi-tips, bijzondere shopadresjes en andere ontdekkingen waarbij je denkt: "O leuk"!

Dress me

Geen kleding meer rondslingerend in je slaapkamer of troosteloos hangend over een stoel. Dressboy, van Lillian’s House, zorgt ervoor dat je kleding aan het einde van de dag keurig over deze uitgebreide kledinghanger. Vroeger werd het nog beschouwd als oubollig en onhandig maar nu is hij weer helemaal terug van weggeweest. Daarbij ziet hij er ook een stuk leuker uit dan vroeger. Met keuze in kleur kan je de Dressboy helemaal laten passen bij je interieur. En ook kan er nog gekozen worden voor rechte poten of krulpoten. Te vinden op de officiële website van Dressboy.

 

Bekijk het hier.