Interview met Lilian in het vakblad Home & Living

Interview met Lilian in het vakblad Home & Living

LiliansHouse presenteerde zichzelf op de woonbeurs Amsterdam in de Rai en dat is het vakblad voor de woonbranche ''Home & Living'' niet ontgaan wat resulteerde in een interview met het blad in de stand van LiliansHouse.nl

Hieronder kunt u het interview lezen.


Lilian Kraaij van LiliansHouse.nl, een woonwebwinkel die precies 1 jaar geleden online ging, staat voor de eerste keer op de woonbeurs. ''Ik hoorde zoveel leuke berichten over de Woonbeurs en wilde zelf die ervaring ook eens opdoen. Zo krijg je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid. Onze website is heel groot en dat mag de hele wereld weten'', zegt ze enthousiast. Aan klanten geen gebrek, ook niet op de woonbeurs. ''Naar de vakdag was ik ook best heel nieuwsgierig, al is het veel rustiger dan op de consumentendagen. Ik heb natuurlijk alles consumenten geprijsd en als een vakcolega iets wil kopen betaald deze precies hetzelfde voor een artikel als de consument.
Het valt mij op dat veel tussenhandel gewoon lekker voor zichzelf aan het shoppen is. Leuke cadeautjes voor de kerst of voor hun kinderen. Een enkeling informeert naar de herkomst van een product en waar hij dat kan inkopen. Ook wordt er veel rondgelopen om puur ideeen op te doen. Wellicht voor de eigen winkel.