Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Like ons op Facebook en win het exotische Mambo Jambo boek

Like ons op Facebook en win het exotische Mambo Jambo boek

Mambo JamboWin het het boek Mambo Jambo van de grote schrijver Arthur van Amerongen door ons te liken op Facebook.

Facebook Like

Mambo Jambo
Een enkele reis Nieuwe Wereld, naar de waanzin van Rio de Janeiro en de verraderlijke rust van Paraguay. Hij wilde zijn verleden vergeten. Zij, twintig jaar jonger, zocht het rauwe avontuur. Het werd een botsing tussen Hollands cynisme en Spaanse furie. Het noodlot voerde hen over de Argentijnse pampa, de Chileense woestijn, de Boliviaanse Andes. Het droomhuis werd een vervallen villa met vier honden en negen katten.Vier slopende tropenjaren vol hartstocht, jaloezie, drankzucht, moordende wanhoop en blinde liefde. La vida loca.


Over Arthur van Amerongen

Arthur van AmerongenArthur van Amerongen (1959) studeerde semitische talen aan de Universiteit van Amsterdam en werkte als correspondent in het Midden-Oosten, met Jeruzalem en Beiroet als standplaatsen. In 2006 won hij samen met Loes de Fauwe de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek met de serie 'Kasba Amsterdam', over Marokkanen in Amsterdam na de moord op Theo van Gogh.