LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiL.nl met Ridge Rib in Arts & Auto

LiL.nl met Ridge Rib in Arts & Auto

LiL.nl met de prachtige Ridge Rib stoelen in het magazin Arts & Auto.

Kortingscode arts&auto

U kunt de kortinscode arts01 gebruiken. De code arts01 vult u in bij het winkelmandje en u drukt op toepassen.

Arts & Auto

Arts & Auto is het magazine en de website voor leden van VvAA. VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg. Ruim 100.000 medici, paramedici en studenten voor die beroepen zijn lid van VvAA en vormen dus de lezersgroep van Arts & Auto. Het totale bereik van Arts & Auto ligt hoger.

De redactionele formule van magazine en website is te omschrijven als journalistiek, met een verankering in de gezondheidszorg. Magazine en website richten zich op drie interessegebieden:

  • zakelijk-praktisch (financiën, praktijkvoering),
  • professioneel (met de focus op brede onderwerpen voor de complete medische beroepsgroep) en
  • buiten werktijd (o.a. auto’s, reizen, wonen en culinair).