LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


LiliansHouse met Old-school voetbal in de Libelle

LiliansHouse met Old-school voetbal in de Libelle

In nummer 23 van de Libelle staat de Old-school voetbal beter bekent onder de naam  Create your life Balloon Hartl Bros - Old-school voetbal.

Bestel hier: Old-school voetbal.

Volgens de Libelle:

Old-school voetbal
Wel een investering, maar als echte voetbalvrouw kunt u deze bal niet laten schieten! Leren poef in de vorm van een oude voetbal.

 

Bekijk hier het pdf-bestand van de Libelle-pagina.