Luxe Melkpaktassen... Exclusief bij LiL.nl

Luxe Melkpaktassen... Exclusief bij LiL.nl

Eindelijk een verrassend geestig en glossy product van melkpakken.

Sabien Poutsma maakt van melkpakken verrassend stijlvolle tassen en portemonnees.

 Nu te koop bij LiL.nl.

 http://www.lil.be/nl/19113/merken/melkpakkenpunt-tassen.html

De alledaagse melkpakken zijn ontwikkeld tot een volwaardig, uniek product door de binnenste buiten gekeerde kartonnen verpakking te combineren met gouden fournituren en kleurige details.

Hierdoor krijgt het melk witte, gerecyclede product een geestig, fris en glossy imago.

De gehele serie bestaat uit witte modellen met kleurige details. De tassen zijn vervaardigd door de verpakkingen met roomwit draad aan elkaar te stikken, zo lijkt het alsof ze gemaakt zijn van wit leer.  Pas bij het bekijken van de binnenkant van de tas of portemonnee wordt u aangenaam verrast door de print op het melkpak. Over de houdbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken want de bijzondere tassen zijn stevig genoeg voor vele gelegenheden. De ontwerper Sabien Poutsma (1966) studeerde af aan de Gerrit Rietveldacademie te Amsterdam en is initiatiefnemer van het project ‘melkpakkenpunt’. Door samen te werken met een aantal vrienden, allen kunstenaar of vormgever, is het melkpak uitgegroeid tot een stijlvol gadget waar je graag  mee gezien wordt: tassen en portemonnees.

Om het originele karakter van MelkpakkenPunt te kunnen blijven waarborgen is bewust gekozen voor een kleinschalige opzet en zeer persoonlijke distributie. Elke tas en portemonnee is uniek.  

Voor vragen over de ontwerpster of hoge resolutiefoto’s kunt bellen of mailen met Lilian Kraaij Lilian@LiL.nl of 06-46398460