LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Tien dagen aanwezig bij start nieuw woonseizoen

Tien dagen aanwezig bij start nieuw woonseizoen

Woonbeurs Amsterdam komt er weer aan. Dé start van het nieuwe woonseizoen. Bekend, beroemd of iets minder, bijna ieder merk is er te vinden. Zo ook LiL.nl, wat steeds bekender wordt.

LiL.nl neemt onder andere de Granny lampen mee, zodat u met eigen ogen kunt zien hoeveel sfeer deze lamp geeft. Een lamp van toen met kapjes van nu. Ondertussen kunt u zitten in de comfortabele Ridge Rib stoelen, genietend van de sfeerverlichting van Granny. Niet alleen de buisstoelen van Ridge Rib staan er, maar ook de buistafel. Pak de kans en kom uw nieuwe stoel uitproberen, uw tafel voelen en uw nieuwe lamp bekijken in hal 8, stand 2.

Van 24 september t/m 2 oktober op Woonbeurs Amsterdam, LiL.nl in hal 8, stand 2 ! Meer informatie: Woonbeurs.nl