Betalen

Bij LiL.nl kunt u gemakkelijk bestellen en veilig betalen. U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden:

 

Betaalmogelijkheden. 

iDEAL 

Met iDEAL kunt u veilig uw online aankopen betalen. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Daarna klikt u op de iDEAL-betaalknop en selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd uw gegevens in te vullen en daarna autoriseert u de online betaling. iDEAL wordt ondersteund door ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Betalen via iDeal is geheel gratis. 

Meer info www.ideal.nl.

 

Op rekening

We leveren op rekening aan bedrijven in Nederland. In België leveren we alleen aan overheid en onderwijs op rekening.
Stuur een e-mail naar info@lil.nl of bel ons op 078 - 485101 en wij helpen u graag verder. Voor deze optie brengen wij geen extra kosten in rekening. 
 

Vooruitbetaling

Als u liever niet online betaalt, dan kunt u het bedrag ook per bank of giro overmaken. Zodra de betaling bij ons binnen is, dit kan een dag duren, zullen wij uw bestelling verzenden. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor rekening van de koper.

Vooruitbetalen kan op bank nr. Rabobank: 1013.44.015 op naam van LiL.nl BV onder vermelding van het bestelnummer.

IBAN NL48 RABO 0101 3440 15
BIC RABONL2U
 

Sofort Banking  

Voor onze Duitse klanten is met SOFORT Banking online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt. Betalen via Sofort Banking is geheel gratis. 
 

Mister Cash

Voor onze Belgisch klanten bieden wij de betaalmethode Mister Cash aan. Zo kunt u gratis, veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankoop bij ons betalen. Betalingen met Mister Cash zijn vergelijkbaar met betalingen met uw credietkaart, doordat u gebruik maakt van het nummer en de vervaldatum van uw kaart. Tegelijkertijd wordt ook het veiligheidssysteem van internetbankieren van uw bank gebruikt. U betaalt eenvoudig en snel uw aankopen met Mister Cash.
 

Creditcard

Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om te betalen met Creditcard. Zowel Mastercard als Visa creditcards van Nederlandse aanbieders worden door ons geaccepteerd. Zodra de creditcard gegevens gecontroleerd zijn zetten we alles op alles om de bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Er worden geen extra kosten voor het betalen met creditcard in rekening gebracht. 

Rembours

Betalen bij ontvangst? Dat kan via rembours. De goederen kunnen alleen via PIN betaald worden aan de deur. Omdat rembours voor u en ons niet de voordeligste optie is moeten wij hier helaas kosten voor in rekening brengen. De kosten voor rembours zijn 25 euro. Als u niet voorraf wilt betalen kunt u er met Klarna voor kiezen om achteraf te betalen, deze dienst bieden wij gratis aan. 

Achteraf betalen (Klarna)

Ook achteraf betalen is bij ons geen probleem. In samenwerking met Klarna is het mogelijk om pas te betalen als de bestelling is geleverd en hoeft u nooit bank- of creditcard gegevens op te geven. Nadat u de bestelling heeft ontvangen heeft u 14 dagen de tijd om uw rekening te betalen. Wanneer u voor achteraf betalen kiest wordt er door Klarna eerst een kredietevaluatie uitgevoerd. Bij deze betaalmethode gelden de algemene voorwaarde van Klarna. De kosten voor het achteraf betalen zijn afhankelijk van het totale bedrag van uw bestelling.

 

Overzicht betaalmogelijkheden en kosten: 

iDeal
Op rekening
Vooruitbetaling
Sofort banking
Mister Cash
Creditcard
Rembours
Achteraf betalen (Klarna) 

Gratis
Gratis                                                          
Gratis
Gratis
Gratis
Gratis

€ 25,- 
Variabel