LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: LiL.nl de nieuwe webshop van Lilian Kraaij

Persbericht: LiL.nl de nieuwe webshop van Lilian Kraaij

Lilian Kraaij, trendwatcher en eigenaresse van woonwebwinkel LiliansHouse.nl lanceert met trots haar nieuwste webwinkel , het eerste adres voor interieurdesign en woontrends is een feit: de grootste en gebruiksvriendelijkste online woonwebwinkel van Nederland. Met dagelijks Twitternieuws uit de wonderlijke woonwereld, de nieuwste woonaccessoires en de laatste woontrends. Lil.nl heeft ruim 4000 producten en de 40 leukste merken. Lil.nl heeft alles op het gebied van wonen: van verlichting en meubels tot woonaccessoires en bedden!

 
En voor het heugelijke feit dat vandaag Lil.nl online is gegaan heb ik voor de eerste twintig  nieuwe klanten opeen leuk welkomstcadeautje ter waarde van 15 euro!
 
Wat betekent Lil.nl?
De naam Lil staat o.a. voor de afkorting van mijn naam Lilian (Ik word vaak door vrienden en familie Lil genoemd) maar ook voor Living, Interiors & Lifestyle.
Lil.nl heeft als doel leuke, bijzondere en opmerkelijke (design) producten uit de woonwereld te verkopen en daarnaast het laatste woonnieuws te brengen.