LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Persbericht: Luxe melkpaktassen van Sabien Poutsma

Persbericht: Luxe melkpaktassen van Sabien Poutsma

Eindelijk een verrassend geestig en glossy product van melkpakken.
Sabien Poutsma maakt van melkpakken verrassend stijlvolle tassen en portemonnees.

Niet meer te koop LiL.nl.

De alledaagse melkpakken zijn ontwikkeld tot een volwaardig, uniek product door de binnenste buiten gekeerde kartonnen verpakking te combineren met gouden fournituren en kleurige details.
Hierdoor krijgt het melk witte, gerecyclede product een geestig, fris en glossy imago.
De gehele serie bestaat uit witte modellen met kleurige details. De tassen zijn vervaardigd door de verpakkingen met roomwit draad aan elkaar te stikken, zo lijkt het alsof ze gemaakt zijn van wit leer. Pas bij het bekijken van de binnenkant van de tas of portemonnee wordt u aangenaam verrast door de print op het melkpak. Over de houdbaarheid hoeft u zich geen zorgen te maken want de bijzondere tassen zijn stevig genoeg voor vele gelegenheden. De ontwerper Sabien Poutsma (1966) studeerde af aan de Gerrit Rietveldacademie te Amsterdam en is initiatiefnemer van het project ‘melkpakkenpunt’. Door samen te werken met een aantal vrienden, allen kunstenaar of vormgever, is het melkpak uitgegroeid tot een stijlvol gadget waar je graag mee gezien wordt: tassen en portemonnees.

Om het originele karakter van MelkpakkenPunt te kunnen blijven waarborgen is bewust gekozen voor een kleinschalige opzet en zeer persoonlijke distributie. Elke tas en portemonnee is uniek.
Voor meer informatie over de producten en foto’s op hoge resolutie: Lilian@LiL.nl Noot voor de redactie: Bij naamsvermelding van de site gelieve LiL.nl te plaatsen. Dus hoofdletter L, kleine letter i, Hoofdletter L.
De website is zo herkenbaarder en het leest gemakkelijker.

Voor vragen over de ontwerpster of hoge resolutiefoto’s kunt bellen of mailen met Lilian Kraaij Lilian@LiL.nl of 06-46398460

Met vriendelijke groet,

Lilian Kraaij