LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Relatiegeschenken

Welkom op de pagina Relatiegeschenken van LiL.nl.

 

Vind hier al uw verrassende relatiegeschenken en promotionele artikelen voor zakelijke gelegenheden. 

Vind bij LiL.nl passende producten die u kunt inzetten als relatiegeschenk of promotiemateriaal ter ondersteuning van uw marketingactie. Lil.nl denkt met u mee om uw relaties te verrassen en uw marketingacties met een doeltreffend product succesvol te laten verlopen. Door jarenlang beursbezoek aan internationale woonbeurzen en import contacten in Europa en Azie met producenten en fabrikanten kunnen wij u direct van zinvol advies voorzien.

 

 

Kies uit ons gehele assortiment

Bekijk onderstaand uitlopende producten die u inspiratie kunnen geven voor relatiegeschenken voor uw gelegenheid.             

  • Selecteer gemakkelijk de gemiddelde prijs per item.
  • Zoek iets persoonlijks dat jouw waardering uit naar u relatie.
  • Neem contact met ons op voor uw B2B voordeel

 

 

 

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze B2B pagina voor een gepersonaliseerde offerte.