Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie> Bekijk alle merken

LiL.nl heeft een zeer breed assortiment aan stoelen en banken. De uitstraling van een bank of stoel is bepalend voor het interieur en kan de sfeer in het huis maken of breken. Modern, Scandinavisch, trendy of juist robuust en industrieel, je hebt de keus uit een gevarieerd aanbod aan stijlen. Van super comfortabele stoelen om uren op te ontspannen, praktische eetkamerstoelen voor aan de eettafel, Rotan stoelen met een warme en sfeervolle uitstraling tot prachtige hoekbanken waar je tijd op door brengt met het hele gezin! Omdat het aanbod Stoelen & Banken erg breed heeft LiL.nl de zoektocht naar uw perfecte stoel of bank wat vergemakkelijkt door deze onder te brengen in categorieën. Eetkamerstoelen, Ridge stoelen, Fauteuils, Hoekbanken, Hangstoelen, Tuinstoelen, Bureaustoelen of Eetkamerbanken.. een kleine greep uit de collectie stoelen & banken verkrijgbaar bij LiL.nl. 


Functionaliteit en design.

Naast het feit dat stoelen & banken de sfeer binnen het interieur kunnen bepalen, brengen we er zittend danwel liggend ook veel tijd op door. Lekker lang een boek lezen op je favoriete lees fauteuil een zondagje gestrekt op de bank, avonden lang op een bureaustoel om het werk af te krijgen, of gewoon lekker lang kunnen tafelen op comfortabel eetkamerstoelen. Naast de uitstraling, zal een stoel of bank een dus aangenaam zitcomfort moeten hebben dat past bij de gelegenheid waarvoor jij hem gebruikt. 
 

Designstoelen van Zuiver, HK-Living & La Forma.

Op LiL.nl vind je design stoelen en banken van verschillende bekende merken. De merken Zuiver, HK-Living en La Forma bieden allemaal een uitgebreide collectie aan design stoelen en banken. De ontwerpen van de stoelen en banken zijn geïnspireerd op de laatste woontrends en verkrijgbaar in diverse woonstijlen, kleuren, vormen en materialen.

Zo is de OMG-stoel van Zuiver zeker een aanrader om te bekijken, een prachtige design stoel verkrijgbaar in diverse kleuren in leder (OMG-LL) of gestoffeerde variant. De Industriële draadstoelen van HK-Living vormen een ideale aanvulling op een modern en Scandinavisch interieur. De trendy stoel Lars van La Forma, verkrijgbaar in diverse varianten, is toepasbaar in diverse interieurstijlen. 

stoelen van lil