LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Bureaustoelen

Op LiL.nl kunt u terecht voor alle soorten bureaustoelen. Een bureaustoel is van belang wanneer u aan het werk gaat, want deze stoel zorgt ervoor dat u een juiste werkhouding aanneemt en geen last zult krijgen van ru... Lees meer

Filters
Kleur
Merk
Prijs
Zitting hoogte
In hoogte verstelbaar
Bekleding
Materiaal poten
Categorie
Model

Op LiL.nl kunt u terecht voor alle soorten bureaustoelen. Een bureaustoel is van belang wanneer u aan het werk gaat, want deze stoel zorgt ervoor dat u een juiste werkhouding aanneemt en geen last zult krijgen van rugklachten. Naast dat een bureaustoel prettig moet zitten, is het design ook niet geheel onbelangrijk. LiL.nl heeft een ruim assortiment aan ergonomische en stijlvolle bureaustoelen voor u op een rijtje gezet!

De bureaustoelen op LiL.nl zijn er in alle soorten, maten en kleuren. U bent hier aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar leren bureaustoelen, bureaustoelen met een stoffen bekleding, zwarte bureaustoelen, maar ook witte bureaustoelen kunt u vinden op LiL.nl. Het belangrijkste is dat vrijwel alle bureaustoelen op LiL.nl ergonomisch zijn. Dit betekent dat de stoelen verstelbaar zijn en aangepast kunnen worden naar uw wensen en behoeften. Het voordeel van een ergonomische bureaustoel is dat uw lichaam zich aanpast aan de stoel. Uw lichaam wordt als het ware gedwongen een actieve zithouding aan te nemen. Dit kan rugklachten en nekklachten doen verminderen of zelfs voorkomen. 

 

* voor B2B hebben wij aantrekkelijke kortingen, bekijk hier onze voorwaarden.