Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Hangstoelen

Hangstoelen

11 producten

De hangstoel is nog altijd een van de trends van dit moment. Niet alleen is het ultieme plek om lekker tot jezelf te komen en te relaxen, het is ook nog eens een uniek en trendy decoratief stuk voor in je interieur. De ha... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

De hangstoel is nog altijd een van de trends van dit moment. Niet alleen is het ultieme plek om lekker tot jezelf te komen en te relaxen, het is ook nog eens een uniek en trendy decoratief stuk voor in je interieur. De hangstoelen komen vrij van de vloer omdat ze aan het plafond worden opgehangen of met een speciale standaard worden geleverd, wat zorgt voor een prachtig ruimtelijk effect. Hangstoelen zijn prima voor in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op het kantoor, waar jij je ontspan moment ook maar nodig bent! Combineer de hangstoel met een leuk kussen of schapenvacht en je bent helemaal klaar!