LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Ridge stoelen

Iedereen kent ze inmiddels wel, de Ridge Rib stoelen, de traditionele design klassiekers die alle modegrillen alsmaar weer weten te doorstaan. De Buisstoel Ridge Rib is dan ook geliefd bij iedereen! Op LiL.nl vindt u... Lees meer

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Kleur
Model

Iedereen kent ze inmiddels wel, de Ridge Rib stoelen, de traditionele design klassiekers die alle modegrillen alsmaar weer weten te doorstaan. De Buisstoel Ridge Rib is dan ook geliefd bij iedereen! Op LiL.nl vindt u de klassieke design buisstoelen in een tal van verschillende kleuren. Combineer groen met geel en paars en fleur zo uw huiskamer of keuken helemaal op met de Ridge Rib buisstoelen van Zuiver!

De buisstoel is een ware klassieker en in menig interieur terug te vinden. Kleinere bedrijven begonnen wat te experimenteren met het buigen van metalen buizen. Hieruit ontstond het frame voor de klassieke buisstoel. Zwevend zitten, de achterpootloze stoel, dat was het idee van de klassieke nu zeer populaire buisstoel. De ontwerper van de eerste buisstoel noemde het dan ook een echte zitmachine. Het comfort van de stoel was een belangrijke factor, maar ook het design en de vormgeving mogen niet worden vergeten! De Ridge Rib van Zuiver is zo een buisstoel en ideaal voor in ieder eigentijds interieur! De Ridge Rib buisstoel is op LiL.nl verkrijgbaar in talloze kleuren en vindt gegarandeerd zijn plekje wel in uw interieur!

De Ridge Rib stoelen op LiL.nl zijn goede stoelen met een tijdloos design. Een Ridge Rib stoel gaat jarenlang mee en is naast de goede kwaliteit verkrijgbaar in een heleboel verschillende kleuren. U kunt hier al terecht voor een blauwe stoel of gaat u toch liever voor een grijze Ridge Rib stoel, geen probleem want ook die vindt u hier. Kortom er is keuze genoeg tussen de vele Ridge Rib stoelen van Zuiver.

De populaire Ridge Rib stoelen van het merk Zuiver zijn al enige tijd bekend onder velen en zijn ook al aan een hele hoop eetkamertafels aangeschoven. De buisstoelen in deze categorie op LiL.nl van het Nederlandse merk Zuiver zijn bekleed met ribfluweel en hier al verkrijgbaar in een heleboel verschillende moderne en vrolijke kleuren. Combineren en mixen van kleuren, het mag allemaal met deze populaire buisstoel Ridge Rib van Zuiver. En naast dat deze moderne buisstoel prima geschikt is als eetkamerstoel kan de stoel ook goed gebruikt worden als vergaderstoel of als comfortabele stoel om heerlijk op te zitten tijdens het werken of studeren thuis of op kantoor.