Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Stapelbare stoelen

Stapelbare stoelen

27 producten

Stapelbare stoelen. De ideale oplossing voor ruimtes die flexibel gebruikt moeten worden. Helaas zijn de meeste stapelstoelen nogal saai en is het zitcomfort vaak ook niet optimaal. Toch zijn er ook genoeg leuke stapelbare ... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Stapelbare stoelen. De ideale oplossing voor ruimtes die flexibel gebruikt moeten worden. Helaas zijn de meeste stapelstoelen nogal saai en is het zitcomfort vaak ook niet optimaal. Toch zijn er ook genoeg leuke stapelbare stoelen die nog lekker zitten ook! Kijkt u maar eens naar onderstaande stapelstoelen. Onze favoriet is de stapelstoel Box, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. En.. welke stoel vindt u het leukst?

Op LiL.nl vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten stapelbare stoelen. Er zitten stapelbare stoelen tussen voor binnen, maar ook voor buiten. Kunt u niet kiezen, dan hebben wij op LiL.nl ook een aantal stapelbare stoelen van merken als Zuiver en LiliansHouse die zowel binnen aan de eetkamertafel kunnen staan én buiten als tuinstoel gebruikt kunnen worden. Maar naast dat die stoelen multifunctioneel zijn, is het voornaamste toch dat deze stoelen stapelbaar zijn. De stapelbare stoelen van LiL.nl zijn ruimte besparend en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de berging. En denkt u bij een stapelbare stoel aan een saai vormgegeven stoel, dan heeft u het mis. Het assortiment aan stapelbare stoelen op LiL.nl is vrolijk, uniek en een echte aanwinst voor in ieder interieur!