LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Stapelbare stoelen

Stapelbare stoelen. De ideale oplossing voor ruimtes die flexibel gebruikt moeten worden. Helaas zijn de meeste stapelstoelen nogal saai en is het zitcomfort vaak ook niet optimaal. Toch zijn er ook genoeg leuke stapelbare ... Lees meer

Filters
Kleur
Merk
Categorie
Prijs
Model

Stapelbare stoelen. De ideale oplossing voor ruimtes die flexibel gebruikt moeten worden. Helaas zijn de meeste stapelstoelen nogal saai en is het zitcomfort vaak ook niet optimaal. Toch zijn er ook genoeg leuke stapelbare stoelen die nog lekker zitten ook! Kijkt u maar eens naar onderstaande stapelstoelen. Onze favoriet is de stapelstoel Box, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. En.. welke stoel vindt u het leukst?

Op LiL.nl vindt u een ruim assortiment aan verschillende soorten stapelbare stoelen. Er zitten stapelbare stoelen tussen voor binnen, maar ook voor buiten. Kunt u niet kiezen, dan hebben wij op LiL.nl ook een aantal stapelbare stoelen van merken als Zuiver en LiliansHouse die zowel binnen aan de eetkamertafel kunnen staan én buiten als tuinstoel gebruikt kunnen worden. Maar naast dat die stoelen multifunctioneel zijn, is het voornaamste toch dat deze stoelen stapelbaar zijn. De stapelbare stoelen van LiL.nl zijn ruimte besparend en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de berging. En denkt u bij een stapelbare stoel aan een saai vormgegeven stoel, dan heeft u het mis. Het assortiment aan stapelbare stoelen op LiL.nl is vrolijk, uniek en een echte aanwinst voor in ieder interieur!