LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Oppottafels

Om uw bloemetjes in mooie potjes te stoppen kunt u gebruik maken van onze handige oppottafels. U hoeft niet langer gebukt te gaan of uren op uw hurken te zitten. Met de handige oppottafels van LiL.nl kunt u uw plantjes op... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur

Om uw bloemetjes in mooie potjes te stoppen kunt u gebruik maken van onze handige oppottafels. U hoeft niet langer gebukt te gaan of uren op uw hurken te zitten. Met de handige oppottafels van LiL.nl kunt u uw plantjes op een prettige manier verpotten. Daarnaast geven de oppottafels van LiL uw tuin ook nog eens een gezellige uitstraling. 

Oppottafels kunnen zowel als hulpmiddel of als meubelstuk dienen. Ze zijn namelijk erg handig wanneer u uw planten gaat verpotten. U hoeft dan voortaan niet meer eindeloos gebukt of gehurkt te gaan, maar kunt u op een ideale hoogte in de tuin aan de slag. Hierdoor zult u minder snel last krijgen van uw rug of knieën. Tevens kan een oppottafel ook nog eens een leuke aankleding zijn voor in de tuin. Vandaag de dag zijn het namelijk echte must haves. Plaats de oppottafel tegen de schutting of schuur, fleur hem een beetje op met een bloemetje hier en daar en u heeft een prachtig sfeertje in de tuin. Oppottafels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Over het algemeen is het een rechthoekig blad op poten, soms met een lade of gootsteen.