LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Vuurkorven & Tuinhaarden

Heeft u ook een prachtige tuin maar mist u een sfeervol element? Maak uw tuin compleet met een vuurschaal, vuurkorf, vuurtafel of terraskachel. Zo kunt u het gehele jaar genieten van het zomerse kampvuur gevoel, onmisbaar in... Lees meer


Heeft u ook een prachtige tuin maar mist u een sfeervol element? Maak uw tuin compleet met een vuurschaal, vuurkorf, vuurtafel of terraskachel. Zo kunt u het gehele jaar genieten van het zomerse kampvuur gevoel, onmisbaar in alle vier de seizoenen van het jaar. Lil.nl bied u een ruim aanbod in verschillende vuurkorven, tuinhaarden en accessoires rondom sfeervuur. Zo kunt u genieten van een unieke tuin waarin u een natuurlijke, warme sfeer kunt creëren.