LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.Tuinmeubelen zijn bedoeld voor iedereen die optimaal wil genieten van het buitenleven. De collecitie van Allibert en Exotan bestaat onder andere uit tuinstoelen, loungesets, tafels en sunloungers. Door te kiezen voor kunststof wil Allibert tuinmeubels produceren die praktisch en gemakkelijk in gebruik zijn, dit betekend dat alle meubels onderhoudsvrij, weerbestendig en licht van gewicht zijn. Tegelijkertijd moeten de meubels een sterk en mooi gevormd design hebben en bovenal betaalbaar zijn. Een mix van kenmerken die de Allibert tuinmeubelen razend populair maakt en u nog meer laat genieten van de zomer.

LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment tuinmeubelen Het hele jaar door kunt u kiezen uit diverse tuinstoelen, prachtige loungesets en stijlvolle tuinbanken. Verleng uw woonkamer naar buiten, haal uw tuin naar binnen of kies de stijl van uw favoriete vakantie bestemming. Bij LiL.nl vindt u alles wat je nodig kan hebben.
Het tuin assortiment is met veel aandacht voor detail door ons voor u gekozen. De belangrijkste merken in deze groep zijn: KeterEsscher Design en Sens-Line