Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Zeepdispensers

Zeepdispensers

35 producten

Zeepdispensers zijn altijd handig in de badkamer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een zeeppompje uit de supermarkt zo in de badkamer te plaatsen, maar veel stijlvoller zijn deze zeepdispensers. Bovendien kunt u de... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Zeepdispensers zijn altijd handig in de badkamer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een zeeppompje uit de supermarkt zo in de badkamer te plaatsen, maar veel stijlvoller zijn deze zeepdispensers. Bovendien kunt u deze zeepdispensers gemakkelijk navullen en kunt u zo extra lang genieten van de pracht van een zeepdispenser bij de wasbak.U kunt een zeepdispensers gemakkelijk matchen met de rest van uw badkamerinterieur en accessoires, ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Zeepdispensers hebben vaak ook erg handige functies. Bijvoorbeeld een zeepdispenser met sensor, waarbij u de dispenser niet hoeft aan te raken met uw vieze handen. Zo zorgt u voor extra hygiëne in de badkamer! Sommige dispensers hebben een automatische dosering en dat zorgt ervoor dat u nooit zeep kunt verspillen. Een zeepdispenser is gemakkelijk bij te vullen met zeep.