LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Broekpersen

Broekpersen zijn terug van weggeweest, voorzien van allerlei technische snufjes zijn ze handiger dan u denkt. Met een van de luxe broekpersen op uw slaapkamer loopt u gegarandeerd elke dag met een nette en kreukvrije broek rond. Broekpersen zijn er niet alleen om te tijd van het strijken te besparen, maar ook om uw slaapkamer die gewilde luxe uitstraling te geven.

Filters
Prijs
Kleur

Broekpersen zijn ontwikkeld voor het voorkomen van kreuken in uw broeken. De broekpers is in 1890 uitgevonden, door de uitvinding van de broekpers droegen mannen voortaan broeken met een scherpe vouw in de broekspijpen. De broekpers heeft er aan bij gedragen dat mannen zonder kreuken in hun broek naar het werk gingen. Ondanks dat de broekpers dus al wat eeuwen oud is, is de broekpers nog steeds een woonaccessoire om niet te vergeten. Vandaag de dag wordt de broekpers niet alleen gebruikt om tijd te besparen en gekreukte kleding te voorkomen, maar ook voor de luxe look die de broekpers uw interieur biedt. Broekpersen zijn in het hedendaags interieur echte must haves en een echte eyecatcher voor in de slaapkamer.