Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Bureautafels

Menig mens heeft heel wat uren achter een bureau doorgebracht (of doet dit nog steeds), het is dan ook belangrijk dat een bureau van hoogwaardige kwaliteit is en past bij de rest van uw interieur. Bij LiL.nl vindt u meer... Lees meer


Menig mens heeft heel wat uren achter een bureau doorgebracht (of doet dit nog steeds), het is dan ook belangrijk dat een bureau van hoogwaardige kwaliteit is en past bij de rest van uw interieur. Bij LiL.nl vindt u meer dan 130 bureaus: van geschikte exemplaren voor de kinderkamer tot klassieke bureaus voor in uw kantoor en alles er tussen in. Bij Woood bent u aan het juiste adres voor stoere kinderbureaus en bij het Spaanse La Forma voor wat meer chique exemplaren. Op zoek naar een bijzonder bureau? Dan slaagt u zeker bij het Duitse Kare Design. Kortom: bij LiL.nl vindt u zonder twijfel een geschikt bureau voor uw studeer- of kinderkamer!