LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Vloerkleden

Vloerkleden geven uw interieur een warme uitstraling en maken het nog gezelliger in huis. Bij LiL.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment vloerkleden in alle kleuren, soorten en maten. Van heerl... Lees meer

Filters
Prijs
Kleur
Merk

Vloerkleden geven uw interieur een warme uitstraling en maken het nog gezelliger in huis. Bij LiL.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment vloerkleden in alle kleuren, soorten en maten. Van heerlijk warme hoogpolige tapijten tot stoere laagpolige varianten. Vloerkleden zorgen voor sfeer in huis en bij ons vindt u voor elke kamer een geschikt exemplaar. Van badmatten met een Scandinavische look  van HK Living tot de perzische vloerkleden van Storebror en By-Boo en van schattige exemplaren voor in de kinderkamer van Sebra tot bijzondere motieven van JokJor.  Voor elk interieur en elke kamer is er bij LiL.nl een passend vloerkleed te vinden!