Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Vloerkleden

Vloerkleden

517 producten

Vloerkleden geven uw interieur een warme uitstraling en maken het nog gezelliger in huis. Bij LiL.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment vloerkleden in alle kleuren, soorten en maten. Van heerl... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Vloerkleden geven uw interieur een warme uitstraling en maken het nog gezelliger in huis. Bij LiL.nl bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment vloerkleden in alle kleuren, soorten en maten. Van heerlijk warme hoogpolige tapijten tot stoere laagpolige varianten. Vloerkleden zorgen voor sfeer in huis en bij ons vindt u voor elke kamer een geschikt exemplaar. Van badmatten met een Scandinavische look  van HK Living tot de perzische vloerkleden van Storebror en By-Boo en van schattige exemplaren voor in de kinderkamer van Sebra tot bijzondere motieven van JokJor.  Voor elk interieur en elke kamer is er bij LiL.nl een passend vloerkleed te vinden!