LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Muurstickers

Heeft u een kale muur, maar even geen idee hoe u deze op kunt vrolijken? LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment muurstickers en wanddecoratie. LiL.nl heeft muurstickers voor in elke ruimte van het huis. Ze zijn tr... Lees meer

Filters
Merk
Prijs
Kleur

Heeft u een kale muur, maar even geen idee hoe u deze op kunt vrolijken? LiL.nl heeft een uitgebreid assortiment muurstickers en wanddecoratie. LiL.nl heeft muurstickers voor in elke ruimte van het huis. Ze zijn trendy en helemaal van deze tijd. De stickers geven sfeer en vullen uw interieur aan zonder direct ruimte in beslag te nemen. Voor de stickers is een vlakke ondergrond belangrijk voor het mooiste resultaat. Als u op zoek bent naar muurstickers met dier en natuur, dan willen wij u graag adviseren om een kijkje te nemen bij de muurstickers van Kek Amsterdam

Kent u het krijtfolie al, voor op de muur? Hier kunt u met krijt allerlei quotes en aantekeningen op maken, zo vaak u maar wilt. Ook voor kinderen is krijtfolie een groot feest. Ze mogen lekker op de ‘muur’ kliederen zonder dat papa of mama boos wordt. Dat is pas leuk! Het krijtfolie is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Ook de ‘forest friends’ staan erg gezellig, of haal de natuur in huis met een mooie sticker-boomstam. Heeft u nog een kale muur die wel een oppepper kan gebruiken? Van muurstickers tot raamstickers, u vindt hier onze selectie. Met muurstickers kunt u gemakkelijk uw interieur een ander sfeertje meegeven zonder enorme definitieve aanpassingen door te voeren, zoals het verven van een muur of het vervangen van de meubelen.