Geachte heer, mevrouw, klant, relatie,

Lil.nl is per 24 april 2018 in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr. R.J. Frans tot curator, kantoorhoudende Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met mr. Frans op: frans@dbv-advocaten.nl

Klik hier voor meer informatie


Vazen

Vazen

231 producten

Een verse bos bloemen komt nog beter uit in een mooie vaas. Geef uw tafel een gezellig touch of fleur een bijzettafeltje op met één van onze 200 vazen! Door het uitgebreide assortiment van LiL.nl bent u er va... Lees meer

Meest verkocht arrow_drop_down

Een verse bos bloemen komt nog beter uit in een mooie vaas. Geef uw tafel een gezellig touch of fleur een bijzettafeltje op met één van onze 200 vazen! Door het uitgebreide assortiment van LiL.nl bent u er van verzekerd dat er altijd een vaas te vinden is die past binnen uw interieur, budget en smaak!

Bij het Deense Bloomingville bent u aan het juiste adres voor vazen met bijzondere motieven en vormen. Mooie, traditionele vazen zijn te vinden in de collecties van A Simple Mess en Hübsch. Op zoek naar een bijzonder exemplaar? Dan zit u zeker goed bij HK Living.     

Vazen zijn dé musthaves van het seizoen. Want behalve dat ze er met bloemen prachtig uitzien, zijn ze ook zonder bloemen ware pronkstukken voor in huis.