LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.


Vazen

Een verse bos bloemen komt nog beter uit in een mooie vaas. Geef uw tafel een gezellig touch of fleur een bijzettafeltje op met één van onze 200 vazen! Door het uitgebreide assortiment van LiL.nl bent u er va... Lees meer

Filters
Merk
Prijs
Kleur
Model

Een verse bos bloemen komt nog beter uit in een mooie vaas. Geef uw tafel een gezellig touch of fleur een bijzettafeltje op met één van onze 200 vazen! Door het uitgebreide assortiment van LiL.nl bent u er van verzekerd dat er altijd een vaas te vinden is die past binnen uw interieur, budget en smaak!

Bij het Deense Bloomingville bent u aan het juiste adres voor vazen met bijzondere motieven en vormen. Mooie, traditionele vazen zijn te vinden in de collecties van A Simple Mess en Hübsch. Op zoek naar een bijzonder exemplaar? Dan zit u zeker goed bij HK Living.     

Vazen zijn dé musthaves van het seizoen. Want behalve dat ze er met bloemen prachtig uitzien, zijn ze ook zonder bloemen ware pronkstukken voor in huis.