LiL.nl en Designwonen.com vragen faillissement aan

Sinds de uitzending van Tros Radar op 9 april jl. is de bedrijfsvoering van LiL.nl in een negatieve stroomversnelling geraakt. Klanten gingen tijdens en na de uitzending massaal hun bestellingen annuleren. Vervolgens halveerde de omzet. Daarnaast zegden verschillende leveranciers het vertrouwen op door niet meer (op rekening) te leveren en ook de payment provider besloot eenzijdig om grotere bedragen langer vasthouden.

In de afgelopen periode heeft het bestuur van LiL.nl alles op alles gezet om de onderneming te redden. Maar met het wegvallen van een beoogde investeerder, bleek een redding niet langer mogelijk. Om deze redenen hebben wij helaas moeten besluiten om de bedrijfsvoering per direct te staken en zelf de faillissementen van LiL.nl B.V. en Designwonen.com B.V. aan te vragen. Het nog langer voortzetten van de exploitatie zou niet in het belang van onze klanten zijn.

Wij betreuren de situatie enorm en wij willen hierbij al onze trouwe klanten en leveranciers heel hartelijk danken voor de prettige samenwerking in de afgelopen zeven jaar. Voor nu is het wachten op de curator die de verdere afhandeling vorm zal moeten geven.Zuiver
Karlsson
Clayre & Eef
> Bekijk alle merken

 

Klokken
De tijd dat klokken alleen nog werden opgehangen of neergezet als een functioneel item in huis is inmiddels al lang voorbij. Klokken zijn ideale woonaccessoires om een statement te maken en sluiten perfect aan op het interieur. Een klok is een waar kunstwerk voor aan de muur geworden, een decoratief stuk en een blikvanger voor in het interieur. 

Verschillende stijlen klokken
Om de juiste klok te vinden voor jouw interieur vind je bij LiL.nl een ruim en gevarieerd aanbod aan klokken. Klokken in verschillende formaten, kleuren, vormen. Om te zorgen dat de wandklok of tafelklok een goede match vormt met jouw huidige woonstijl zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. De strakke en minimalistische klokken voor in een modern interieur, landelijke klokken met een brocante uitstraling of retro stationsklokken vormen slechts een kleine greep uit de verkrijgbare stijlen klokken op de site. 

Merken klokken
Op LiL.nl vind je een aantal merken gespecialiseerd in het ontwerpen van de meeste prachtige designklokken. Neem eens de tijd om een kijkje te nemen in de collectie klokken van de merken Karlsson en NeXtime, bekende merken met een ruime en gevarieerde collectie aan wandklokken, tafelklokken en wekkers.

klokken van lil